Charles II Street

The works at Charles II Street involved the transformation of existing cellular offices into open plan work space.

The brief required flexible work space that offered a variety of work and breakout space, encouraging informal meetings and collaborative working. Full-height glazed partitions and minimal fixtures allow daylight to flood the entire floor plate.

The new reception desk establishes a sense of arrival, concealing confidential working booths and providing privacy to the main work space.

Free standing furniture pieces were carefully selected to define each space, while also helping to create a contemporary work environment with a residential feel.

Project Director:

Glen Moorley

Project Collaborators:

The Furniture Practice - Furniture

Alistair Fowler - Photography